Loading...

Workshop/cursussen

Workshops

Ook in de winterperiode geeft Liesbeth enkele workshops, in kleine groepen van 4 tot 5 personen, die een hele dag duren. Deze hebben als thema: “hoe maak ik een beeldje in brons” De workshops zijn dan ook op zaterdagen ingepland; de dag begint rond 10.00 uur en wordt afgerond tussen 16.00 en 17.00 uur. In deze uren krijgt u uitleg aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, hoe een bronzen beeldje gemaakt wordt. En als besluit hoe het beeldje afgewerkt/geleverd wordt.

Het begint met het leren werken met boetseerwas, dat héél anders is dan met klei. We gaan een basisframe maken, waarop het beeldje gevormd kan gaan worden. Tijdens het vormingsproces begeleidt Liesbeth iedere deelnemer/ster individueel. Zo groeit er langzaamaan een beeldje van was bij iedereen op tafel. Aan het einde van de dag besluit u of het beeldje wel of niet gegoten zal gaan worden, mede uitgegaan van de aangegeven prijs daarvoor. Als de workshop dan wordt afgesloten gaat u een ervaring (én een beeldje) rijker, weer naar huis. Uiteraard wordt er gedurende de dag voor allerlei hapjes en drankjes gezorgd.

Heeft u interesse in het volgen van een workshop? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

Cursussen

In de winterperiode geeft Liesbeth ’s avonds cursussen boetseren in haar atelier. In kleine groepen van 5-6 personen kan zij goede persoonlijke begeleiding aan elke cursist geven. Er kan gewerkt worden naar een eigen wens/idee of naar een, door haar gesteld, onderwerp of opdracht. De keuze daarin is vrij. Er kan van heel klein tot heel groot gewerkt worden, de mogelijkheden zijn legio! Iedere cursist krijgt zo zijn/haar werk, tot ieders tevredenheid, op maat.

Heeft u interesse in het volgen van een cursus? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

Neem contact op

Wilt u graag deelnemen aan een cursus of workshop? Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en Liesbeth neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.